SKJERP DEG ANNA RASMUSSEN, DRONNINGEN AV CLICKBAIT :( (Oppdatert)

                                                      (Google, seoghør),

 

05.09.16: Og hun bare fortsetter dessverre. Hvor trassig kan man bli? Anna  blogger kjedelig og helt uten substans. Hvis hun er så sliten at hun må ligge i sengen og egentlig ikke orker å skrive.....Hvorfor ikke bare gjøre det da, droppe å skrive altså? Istedenfor å komme med clickbait etter clickbait og intetsigende innlegg ( I dag :  «Nå skjer det endelig! Jippi ..eller hjelp!» :  (Trykker innlegget en gang til, i morgen nytt innlegg. :)

Dette bildet av Anna illustrerer dagens innlegg, hun ser uengasjert og forretningsmessig ut.  

Til "mammatilmichelle" : Hvorfor gjør du dette? Du setter deg selv i et så dårlig lys. Du virker så utrolig fjern i dine innlegg nå om dagen, det er INGENTING personlig lenger Anna. Det siste innlegget ditt om ultralyden, og at man er engstelig for barna, og at tenk om det hadde vært en jente, men så var det fremdeles bekreftet at det var en gutt dere ventet,  so what, det er liksom ikke nyskapende. Er ganske utrolig hvordan så mange kan klikke seg inn og lese det trege budskapet som bloggen leverer. Anbefaler deg å ta tak og gå tilbake til dine tidligere brennende engasjerte innlegg, så leserne slipper de siste dagers ufattelige clickbaits. Vet du Anna, jeg blir såå provosert av spillet.... for det er et spill

«Clickbait», eller «snertne lokkeoverskrifter uten substans bak», er kanskje noe av det mest irriterende avkommet av den digitale revolusjonen. På tide å bli kvitt dem.

Kan clickbaitingen vare? Kan de som konsekvent bruker slike teite, irriterende, kvalme triks overleve? Når leserne blir surere og surere på dem som driver med det, tviler jeg sterkt. Jeg tror det som vil bety noe fremover først og fremst er det gode innholdet.

Hvis sakene er fyldige, gjennomtenkte, velskrevet og givende, da blir de nemlig verdsatt. Hvis de blir verdsatt, så kommer også leserne tilbake for å lese mer, og de får et bedre forhold til avsenderen. Selvfølgelig må sakene ha interessante overskrifter også, men hvis det ikke ligger noe av verdi bak overskriftene, da ender man bare med å provosere.(Kilde Iteo, februar 2015, omskrevet for å gjelde bloggere)

                                                     
                                                
                                                       

Anna Rasmussen, jeg har hatt respekt for denne unge bloggeren i lang tid, mange gode, veloverveide innlegg, og mye tøffe opplevelser hun har delt. Det skal noe til å drive en stor blogg, være så ung, og klare å drifte en familie i tillegg, så det fungerer nok bra. Men dessverre, alderen, blant annet,  samt hardheten og kynismen som ligger som et usynlig slør over bloggen, mye mulig etter det hun har opplevd i livet, gjør nok at hun ikke selv ser hva hun driver med.

NÅ ER DET FAKTISK NOK!!! De siste overskriftene, "En natt på sykehus" og "Vi fikk møte vår lille Lucas" toppet virkelig det som mer og mer har blitt en stusselig innholdsløs blogg om dagliglivet og uinteressante ting, reklame med clickbait-overskrifter og .....en rosaboble. (Noe dere vet jeg synes er meningsløst)

"En natt på sykehus"-innlegget, vet dere hva det dreide seg om? (FOR ALL DEL, IKKE LOGG INN OG GI KRONER I KASSEN) Det dreide seg om at hun kanskje kom til å ligge på sykehus (for å føde da kanskje), og derfor ikke får brukt sine billetter på en Justin Bieber konsert. Derfor måtte hun i samarbeid med et firma (som jeg ikke gidder å gi reklame for) lage en konkurranse så billettene kan gis vekk. Hæ, går det virkelig an? Dette er faktisk det dummeste og mest irriterende clikcbait-innlegget jeg har lest på lenge. Og, denne unge bloggeren som KUN drives av business (merk: når det gjelder bloggen) melker det for alt det er verd. Dette var faktisk bare en .......annonse!!! Er det mulig. Og, smart som hun er?, stenger hun alle kommentarfelt, blokkerer folk på de plattformene som er mulig å kommunisere på, luker ut kommentarer på Facebook, som "bare forsvinner" etc. Hvordan skal man da kunne gi innspill, kommentere, og bidra til at vedkommende får en enda bedre blogg?

Jeg blir uvel, irritert, provosert og dets like av sånt som dette. Og, dette med Clickbaits skyr ingen alder, man ser det hos de aller fleste. Poenget er, slik som nettsiden for kommunikasjonsbyrået ITEO tar opp, at dette gir mer og mer bensin på bålet for irritasjon og provoserte lesere, Derimot, hvis man kan levere en story, et gjennomtenkt og grundig, velskrevet innlegg, eller noe som appellerer til lesernes indre og omsorgsfulle følelser, da kan det kanskje være på sin plass med "spektakulære" overskrifter.

Men altså #annarasmussen , dette var så platt og dårlig skjult clickbait at det nesten er komisk. Men jeg skal fort riste det av meg, dra til lakkbar og få gel-lack på neglene for aller første gang, og jeg skal betale det selv, for jeg tjener nemlig ikke en krone på min blogg.  Jeg skal også pakke kofferten og reise bort i morgen, med verdens beste venninne-gjeng, hvorav ingen bryr seg en kalori om blogging! :D (Utlandet, here we come) 

                                                     


 

                                       Så, ikke hold dine lesere for narr #annarasmussen, tror ikke de setter så pris på det.....

                                                    

#mammatilmichelle #clickbait #

 

 

9 kommentarer

Bakveggene

31.08.2016 kl.14:10

Leser bloggen hennes ofte og det har vært bra. Men i det siste har det vært mye reklame og ja den overskriften irriterte meg, trodde noe var på gang. :)

Hverdagsklikk

31.08.2016 kl.17:53

Bakveggene: Hei! Ja, jeg måtte bare sette ord på det, selv om jeg er dobbelt så gammel. Det blir bare for drøyt, og bloggen som før tok opp ting som kan være viktig for unge å vite om er nå bare en trøtt lefse.

Ariel C

31.08.2016 kl.15:46

Leste bloggen til Anna før, men nå har jeg fått så nok av all clickbaiten så har sluttet å lese nå ja :/ Kjipt at det skal være sånn, hun blogget jo så bra før!

Hverdagsklikk

31.08.2016 kl.17:59

Ariel Charlotte: Ja, nå har det blitt helt ille. Virker som hun kjeder seg og bare pælmer ut intetsigende innlegg kun for å tjene penger. :/ Det burde vært mulig å fortelle henne det, men hun har jo sperret alt og blokker folk hvis de viser antydning til å være litt kritiske.

Nina Maria

31.08.2016 kl.17:24

Er så forbaska enig! Har slutta å klikke meg inn på bloggen pga overskrifter, men når jeg føler for det

Hverdagsklikk

31.08.2016 kl.18:00

Nina Maria: Den bloggen er bare så kjedelig ja, så jeg gidder heller ikke bite på det der lenger. Dagens var de drøyeste på lenge...

injrye

01.09.2016 kl.09:24

Liker bloggen til Anna. Hun er en flott ung dame.

Hvorfor GIDDER DU, og rakke ned på unge flotte damer. kan du ikke heller se litt på ditt eget liv?

Hverdagsklikk

01.09.2016 kl.14:51

injrye: Anna er en flott ung dame ja, det er ikke tvil om det. Men hun bør ta vare på de andre leserne sine også, ikke bare deg! Bloggen er kjedelig! God helg! :)

detkanfortgaagreit

05.09.2016 kl.23:15

huff

Skriv en ny kommentar

Hverdagsklikk

Hverdagsklikk

48, Oslo

Hei! Jeg er kone, mamma og yrkesaktiv. Jeg har mange tanker, ideer og ting jeg har lyst til og dele, og håper jeg kan klare å gjøre det her. Om noen er uenig i det jeg skriver er det selvfølgelig helt opp til hver enkelt, men dette er min blogg, og mine tanker og ideer, så sånn er det!

Kategorier

Arkiv

hits