LIVSFARLIGE HUMANETISK FORBUND SOM ØDELA JULEN, OG ØNSKER DØD OVER NORGE SOM NASJON :(

                                          :( :( :(

 

DETTE ER SKREMMENDE!

Jada, vi er ferdige med julen og alt det der, og på full fart inn i våren, og det er jo bare herlig. Men det er ikke det jeg vil ta opp her. Jeg håper at man i løpet av året som ligger foran oss skal tenke seg godt om før man melder seg inn i humanetisk forbund. Å, som den organisasjonen provoserer....

Trodde du det var muslimene som krevde eget opplegg istedenfor skolegudstjenester, trodde du det var muslimene som nektet å synge julesanger, lage pepperkaker, fortelle historien om barnet i krybben, trodde du det var muslimene som kjørte hardt på å fjerne alle kristne tradisjoner i skolen og samfunnet ellers? Trodde du det var muslimene som prøver å latterliggjøre julesangene ved å ta bort ord som nisse og paradis og erstatte de med gubbe og eng? Å nei du, det er ikke mange av de som uttaler seg negativt om norsk julefeiring i skolen og samfunnet som sådan, det er humanetisk forbund. Smak litt på navnet, det smaker som en muggen julepølse. De har ødelagt julen for meg og mange andre i år. Det ene kritiske innlegget etter det andre har haglet på deres facebooksider og hjemmesider. Nå, etter jul sier de bare at å nei, vi vil ikke fjerne julen, vi vil bare ha religionsfrihet.... guri malla for en falskhet. De har drønnet på med å sekularisere Norge i hele høst. (En sekulær stat er livsfarlig, og vassen samt uten ryggrad) De har jublet på FB for at de tar medlemmer fra den norske kirke, samtidig som de omgjør alle de kristne ritualene og ritene til sine egne, til og med bruker samme navn på enkelte. jfr. konfirmasjon... De har jublet over hver eneste rektor de har skremt til å ikke arrangere julegudstjenester fordi to foreldrepar på hver skole (ikke muslimer, men humanetikere) har krevet det..

                                               

At HEF er i ferd med å raserer grunnlaget Norge er tuftet på, er det ikke tvil om. Det er respektløst, nedverdigende og helt uten rot i samholdsteorien som Norge stolt har båret med seg i alle år. Samhold på tvers av religion, legning, hudfarge og meninger. HEF maner ikke til samhold, men splid, og ler hele veien til det omgjorte bedehuset når de skyver muslimer, homofile, og livredde politikere foran seg. Det kommer til å gå til h.... med landet vårt hvis ikke DU tenker deg om og begynner å mene noe. Du, jeg og mange andre søvngjengere her i landet dilter bare med, og ser ikke hva som er i ferd med å skje rett foran nesa på oss. Dersom HEF klarer å avkristne landet totalt, og uten respekt for tradisjon og tro, flytter jeg. Deres dobbelmoralistiske syn og måten å drive arbeid på er livsfarlig, ja LIVSFARLIG. Man snakker om snik-islamisering, noe mange av oss frykter, men vet du, mye større er snik-humanisering. Mine saklige og spørrende henvendelser til denne organisasjonen blir møtt med nedlatenhet og latterliggjøring, og jeg får ikke svar på hva de mener med å kjempe for Norge som sekulær stat, ikke hva de mener om hvorfor kristendommen liksom er mer "farlig" enn andre religioner siden de må motarbeide den spesielt, og ikke hvordan landet blir når alle tradisjoner er fjernet.

                                          

Innleggene over viser at noen av vår unge viser respekt og interesser for vår felles kulturarv. Landet vårt skal være åpent for undring, meningers mot og spørrende nysgjerrighet, men ikke trakasserende, nedlatende, og krigersk holdning som HEF fører. Jeg håper virkelig du som leser tenker deg om, og hjelper landet vårt ved å spre beskjeden om at HEF er en farlig organisasjon. En ulv i fåreklær. Ingen tror selvfølgelig de er farlige, det er jo en norsk organisasjon, skapt av "gode og ekte nordmenn" :(  Det kunne ha vært en grei organisasjon hvis de hadde klart å stå for noe selv, lage egne seremonier, egne merkesaker, men de er rett og slett en kopieringsinstitusjon som bruker skitne metoder for å ta fra oss det siste vi har av kulturarv og respekt, og det uten at vi merker det. De er jo bare snille...  Å nei da, vær forsiktig med omgang med denne organisasjonen. Jeg vil nesten gå så lengt som til å sammenligne den med en terror-organisasjon, bortsett fra bombene og drapene. En forvrengt og spekulativ ideologi (hvis man kan kalle det det en ideologi) er det de sprer.

Til slutt, pass deg for HEF, og ikke la dem ødelegge neste jul også. La oss kjempe sammen for å ha igjen det lille vi har, og kjemp med nebb og klør for våre kulturelle tradisjoner og julehygge, så vi har noe igjen.... Hvordan vil julen bli når HEF har brent alle broer?

                                          

                 Takk for at det fremdeles finnes mennesker og tradisjoner vi kan ha troen på i landet vårt!
 

22 kommentarer

Fantastisk! Velformulert og på sin plass❤️

bloggare på icedaniel.se: :)

Humanetisk forbund handler om å sette mennesket i sentrum. Det er ikke sånn at de prøver å ta kristendommen vekk fra Norge. Humanetisk forbund er for de som ikke tror på gud og alt det tullet.

Anonym: Det er det de sier utad ja, men fy for en agenda de hadde før jul, de er farlige for kulturarven, og kristenlivet er ikke tull, bare så du har det klart for deg.

Det ER jo forkynning i skolen. Ser du ikke at de har noen poenger? :)

Anonym: Nei det ser jeg IKKE. Forkynning er det ikke, nei, det er kultur og tradisjoner. Men vårt land preges av unnvikelse og snillisme.

Så du er redd for tankene som HEF sprer? Tanker om at man bør ha bevis for det man tror på? Tanker om at alle bør få velge om de vil gå i kirken på skolen eller ikke?

Om folk i Norge er SÅ kristne så er det jo ikke noe problem. Da vil de jo gå i kirken uansett. Så du må jo være kjemperedd for at folk ikke vil gå i kirken uten tvang? Vil du tvinge folk i kirken? Hva ville din Jesus sagt om det?

Kirkene i Norge er tomme for folk til vanlig. De rotner. Eneste gangene folk møter er ved dåp/bryllup/begravelse/jul/påske. Og det er kun fordi det er tradisjon, og fordi man ikke vil fornærme besteforeldre. Et samfunn styrt av fornuft er alltid bedre enn ett samfunn styrt av tro.

Runar: Jeg har bevis for det jeg tror på, om det er den ene eller den andre troen deler jeg ikke med deg. Uansett er HEF en verkebyll som ikke står opp for annet enn å drite ut og sverte kristendommen. De skal påberope seg livssynsnøytralitet, men kjører hardt mot kristendommen, og nevner aldri andre religioner. Så ekstremisme innenfor islam ser ut il å være akseptert for eksempel...

For å få en grundigere forståelse av HEF`s politiske agenda, følg linjen Adam Weishaupt - Karl Marx - Corliss Lamont.

Bjørn Hansen: Jeg har nok lest meg opp på HEFs agenda kjære deg, ellers hadde jeg ikke tatt så hardt i. Skremmende er den organisasjonen.

Men det er akkurat det Human Etisk Forbund gjør. De feier og klargjør landet for Islam. De vet det ikkje sjølv. Fordi det er ikkje det som er målet deres. De ønsker et land uten en religion. Uten en tro på en Gud. Men et land og et folk vil alltid ha behov for å tro på en større makt. Så et land uten en religion å høre til vil aldri skje. De fjerner kristendommen fra Norge, og vi tar inn mengder med nye muslimer. Islam er en religion som er farlig dersom den har mulighet for makt.

Så ja, bekjemp Hunan Etisk Forbund. Men de er ikkje farlig. Men de kan ødelegge landet vårt. Men de som kommer etter Human Etisk Forbund er kan ganske fort vise seg å være bølgen av islam. Så eg likestiller disse to problemene. En HEF og snikislamifisering er akkurat like farlig for landet vårt, fordi utfallet er det samme. Vi gir slipp på våre tradisjoner landet er bygget på, og utfallet er at en annen tro tar over. Og det er ikkje HEF, for de har jo ingen tro. Ingen er villige til å ofre livet sitt for noe de selv ikkje mener eksisterer. Og det er jo det HEF står for. "Vi tror ikkje på noe"

Personlig Utvikling: Amen!

Om du har bevis for at din Gud eksisterer så burde du legge de frem. Du kan jo endre hele verden!!

HEF går hardt ut mot kristendom fordi; det er den største religionen i landet. Er det logisk for HEF å kritisere f. Eks scientologi istedet for kristendom? Man går etter de som er størst i landet først.

Runar: Leser du det som står? Jeg deler ikke min tro med deg skriver jeg. Hvordan vet du da hva jeg tror på? Ja, så lenge de skal bekjempe DET Å TRO; bør de "angripe" alle religioner.

Hei!

Ja, HEF burde marginaliseres. Deres tankesett er giftig. Selv om jeg ikke er kristen og julefeiringen egentlig ikke er bibelsk, så er det noe kristne feirer og det SKAL fundamentalistiske humanister som HEF er respektere!

MVH Anne

Så du har bevis for at det du tror på er sant, men du velger å ikke vise det til verden.... Høres jo veldig sannsynlig ut :)

Runar: Tøffen, må si jeg ikke kan vente til du sitter der og ønsket du hadde valgt annerledes....

Veldig bra skrevet av deg :)

Skriv en ny kommentar