SNART MÅ JEG SKRIVE OM LATTERLIGE TOPPBLOGGERE, BEGYNNE MED SOPHIE E?

 

                                                               (Google)

Er dette idealet?

 

 

Du kan si hva du vil om at jeg tenker å skrive om noen rosabloggere og noen av de andre bloggerne!

Dette kommer i lys av NRK-debatten forrige uke om plastic fantastic....

Jeg klarer faktisk ikke å se på at mine ungdommer skal utsettes for sånn forvridd galskap fra unge jenter som er klart premature i sin væremåte og fremtoning, og som tror de er idealet ungdom kan identifisere seg med. For er det ikke nettopp det de tror? Vet de noe om livet som det burde leves? Vet de hva de utsetter den vanlige ungdommen i gata for? Nei, dette er ikke en glossy  drømmeverden som unge jenter bare koser seg med å lese. De vil bli rike som bloggerne så de kan fråtse i klær, sminke og all glamouren som følger med...

Mange bloggere vet dessverre ikke hva ekte mobbing er,  vet ikke hva et normalt selvbilde er osv. Og jeg hyller de få motstemmene som finnes i blogg-verden. Dette har gått for langt. Jeg er drittlei av duckface, digre silikonrumper, pupper som er klemt oppi halsen og deilig-poseringer. Blir mektig provosert av hele greia. Og i tillegg er det et par "voksne" bloggere som har gått helt av skaftet. Stakkars familiene til alle disse. Æsj og fysj.

Den første jeg nesten holdt på å begynne med i dag er SE som har lagt ut et innlegg om Jorden rundt, natur og kultur gitt... Bildet som "pryder" starten av innlegget er en visuelt merkelig setting, med en uekte rumpe som vrenger seg rundt ei lita bukse som har krøpet langt... Jammen sa jeg natur og kultur! 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar