BLOGGEREN ISABEL RAAD, SJOKKERENDE UANSVARLIG VS. MILJØ, LUKSUS OG PENGEBRUK!

                  

                Skjermdump sraadblogg/illustrasjon

Isabel Raad, en av de mange «Paradise-spin-off», har kommet langt i forhold til blogg, bok, spons, penger etc. Jeg synes Isabel er en vakker (men selvfølgelig fake-vakker) ung kvinne med bein i nesa og sansen for business. Jeg tror Isabel er smart og kynisk, en perfekt kombo for å tjene penger på lettlurte, sårbare ungdommer som drømmer om et liv som er bedre enn det de lever. Ungdommer som sliter med selvtillit, familieforhold, valg og økonomi. Det er lett å tro at vi alle kan bli som Isabel Raad, og det er nok kanskje mulig, men vil man det? 

 

           Skjermdump sraadblogg/illustrasjon 

Den ovennevnte bloggeren har blitt en pengemaskin som skor seg på sine lesere og søker all den luksus hun kan, sannsynligvis for å fylle noen hull som ikke kommer fram i media. Dette kan være: komplekser, rastløshet, lav selvfølelse, traumer eller behovet for å bli sett. Hvor det skorter for Isabel vet ikke jeg, jeg har ikke lest og kommer ikke til å lese en eneste hurtigskrevet makkverkbok fra noen bloggere, men jeg antar dette.  Hun «kjøper» familien sin reiser og ting, helt fantastisk å være så godhjertet, og hun ser ut til å ha mye tid sammen med dem. Det samme med venner, de ser ut til å bli spandert på og tatt med på mye. Isabel er nok, som hun sier, en person som elsker familien sin og stortrives med å skjemme bort sine nærmeste og venner. Isabel er nok en storsinnet, kjærlig,  og genuint god datter, søster og venn, men det kan ikke veie opp for det siste innlegget hennes. 

               

           

Skjermdump sraadblogg/illustrasjon

Så til det som faktisk er sjokkerende uansvarlig. Jeg blir nesten målløs av innlegget bloggeren Sraad skriver 06.03.19 :

»TO NYE REISER ER BOOKET» og JEG ER I LYKKERUS. Dette kan jo høres hyggelig ut, men det må være noe alvorlig galt med tankegangen til  denne bloggeren. Innlegget er nesten helt uten takknemlighet for muligheten man har, helt uten tanke for miljø, helt uten tanke for påvirkningskraft, helt uten ydmykhet for alle som må jobbe, slite, gå på skole, lever i fattigdom etc. 

Sakset fra bloggen sraad:

«Jeg har rett og slett fått skikkelig reisefeber og tenkt lenge på at jeg må reise igjen asap, så i dag booket jeg to reiser! Uten reising hadde jeg vært mye mer ulykkelig, det er jeg helt sikker på. Reising gjør noe helt spesielt med meg. Jeg tror mange kan relatere seg til det?»

Sakset fra bloggen sraad:

«Jeg har planer om å reise så mye jeg kan frem til høsten, og jeg må si at jeg har levd opp til det ganske så greit hittil.»

Dette er ren provokasjon og jeg blir rasende på vegne av alle unge der ute. Et kjapt blikk på bloggerens instagram vitner om 12-16 åringer som den største fanskaren. De får dessverre troen på at livet skal være slik som denne bloggeren presenterer. Det er selvfølgelig foreldres ansvar hva ungdommen driver med på nett, men man kan ikke ha 100% oversikt til enhver tid. Dette er flaut av Isabel, som sier hun har blitt mer voksen, selvstendig og ansvarlig? Hun som ikke en gang kan fortelle om hun leier eller eier leilighet, som lover å blogge fra alle steder, men som ikke gjør det, som sier hun skal delta på og gjøre både det ene og det andre, men aldri følger opp. Jeg bare spør jeg......

#isabelsraad #sraad #pengemisbruk #miljøverstinger #rosabloggere

 

 

 

 

 

Én kommentar

Hun skal iallefall ha for å ha for å virkelig ha tynt det maximale ut av de drøye 20 minuttene hun fikk figurere inne på dette hotellet før hun åkte ut!!

Her tro hun nemmelig til mens jernet i det minste var blitt lunkent etter hennes rimelig avkortede opphold og ditto skjermtid på et vis jeg neppe vil tro er blitt gjort før henne, og forhåpentligvis ikke blir gjort etter:

I forbindelse med innspillingen av oppfølgerserien som følger hver PH sesong, var det vårt godeste selverklærte mobbeoffer fra sommeren som var utførte det master-move som skulle føre henne straka vegen til bloggtoppen og ditto kjendisstatus ved å få den mannlige vinneren -og PH -venninnens kjæreste med seg inn mellom laknene, og etter hva jeg kan huske, noe kinky basseng-greier.. Tilstedeværende mennesker = vitner, og dermed var super-skandalen et faktum. Videre valgte den stakkars back-stabbede jenta å være åpen om episoden, hvorpå hun mottok endeløse sympatierklæringer. Det som var faen, var at hun med dette også endte opp med å yte et solid bidrag til at Raad ble landskjent blandt den målgruppen hun representerte. At dette var i form av avsky for sviket hun hadde begått hadde ingen relevans i hht å booste en påbegynt blogg! For i det nyheten om at Raad nå var ute med sin [og den respektive fuckboyens] verson på denne, gikk folk mann av huse for å se, -og slakte hva pokker den dama hadde lirt av seg til forsvar! - Og siden statistikken er upåvirket av de talte besøkendes hensikter og følelser for bloggeren, og bloggeren meler denne avskyen for alt den er verdt og mere til, ja da er det til fulle fastsatt at det mennesket en her har med å gjøre er et karriæremessig geni, like fullt det dreier seg om et utyske på det menneskelige plan.. Hadde vært jævlig interessant å sett hva som ble scoren hennes på en narcissisme-test, for å si det sånn (haha)

Folk glemmer så alt for fort, så nå kjører hun på med den oppdaterte nylanseringen av seg selv som et emosjonelt vrakgods etter en horribel oppvekst som gjennom en jernvilje og beinhard jobbing har nådd toppen mot alle odds..

Skriv en ny kommentar