SELEKTIVE BLOGG.NO, JEG ER VEIET OG FUNNET UVERDIG....ET NEI TIL SATIRE, KRITISK SYN OG SAMFUNNSENGASJEMENT

DA GÅR VI UT MED ET BRAK!

 

          

Da er det offisielt, Blogg.no ønsker ikke å ha med denne bloggen videre. Ledelsen hadde nok ikke ønske eller plass til en samfunnpirkende-blogg , med kritisk fokus. Det er ikke så farlig hvorfor, men jeg  tar til etterretning at man er uønsket. Ytringsfrihet og mangfold bør alltid ha stor plass i samfunnet vårt, og engasjement er viktig. Jeg ser på dette som en stille kvelning av ytringsfriheten, men selvfølgelig, dette er opp til Blogg.no. Leserantall fra 50-330 og en gang 800, på innleggene holdt heller ikke for en fortsettelse. 

Nå skal det sies at jeg fikk det generøse tilbudet å blogge på den bittelille plattformen miniblogg.no da🙈. Til og med være en av de første som skal få teste den. Så nusselig🤣! Men når sant skal sies, så kan absolutt alle som vil blogge der, samt at det allerede er full blogging der, og topptreff ligger på daglig 75 klikk hos den som er øverst på listen. Så om man skal etablere seg der, tja....   

      

Tusen takk til alle dere følgere! Takk for gode, herlige, sinte og humoristiske kommentarer! Takk for mangfold og diskusjon! Og takk for at dere har tenkt  mye av det samme som meg. Blogg.no har toppbloggere i «stallen» som får gjøre akkurat som de vil i forhold til å være negative forbilder, eksponere barn på sosiale medier, fremme forvrengt kroppskultur, og har holdninger forenelig med nedbryting av miljø og uten respekt for oppvoksende generasjon. Men det er dette Blogg.no ønsker å ha, et perfekt glansbilde av verden. Vel, Blogg.no, gratulerer, dere har blitt en plattform for glitter og stas og det perfekte ! Hurra....

      Tusen takk for meg! Ønsker dere alle en fantastisk dag, og med gode ønsker for deres fremtid på Blogg.no! Dersom jeg velger å opprette ny blogg et annet sted eller flytte denne kommer det beskjed her, innen 9 april. 

#bloggno #ytringsfrihet #samfunnsengasjement

 

SNIPP-SNAPP-SNUTE, DA VAR BLOGGEVENTYRET UTE....❤️

2 kommentarer

Da jeg enda har til gode å finne en blogg som syntes å være nærmere beslektet denne enn min egen, anser jeg meg berettiget til å kunne påstå med en tyngde utover det som er å betrakte som ren synsing at denne vrakingen er helt uforståelig.. Jeg mener.. Jeg er jo oxo en relativt fersk blogger som (du vet) har det med å være relativt kontroversiell til tider! Videre har det som kjent oxo hos meg vært foretatt verbal nedslaktning av portalens topp-bloggere, i tillegg til at heller ikke jeg har latt portalen som sådan slippe unna.. Når inneholdet i tillegg blir fremført i form av et skjeldent godt skriftspråk, er det ingenting som forsvarer vraking av denne bloggen!

For hva det er verdt, håper & ber jeg om at du vil fortsette bloggingen, da dette er blandt mine absolutte favoritter (-og her kan det tilføyes at jeg faktisk er jævlig kresen).. <3

Gry H.: Tusen takk Gry! Takk for gode ord om bloggingen. Det jeg synes er verst med vrakingen er at det er så få bloggere som tar oppgjør med, setter kritisk fokus og søkelys på "rosabloggernes" enorme påvirkningskraft og hjernetomme innlegg. Selvfølgelig vet Blogg.no at det er det som selger, og de vil vel da begrense skadene min blogg vil påføre portalen. Jeg har sendt dem utallige mail om et endelig svar, og påpekt dårlig behandling, og det har vel heller ikke hjulpet meg og min sak, men det vil jeg aldri får svar på. Det står at det kan være fordi tematikken er snever, fordi bloggen ikke generer trafikk eller annet. Vel, 50-300-400 lesere er vel ikke å generere trafikk... Jeg spurte også om hvorfor jeg ikke var med på blogglisten på innleggene med høyest treff, fikk til svar, at : å nei, der viser vi bare de som er inne hos wordpress.
For meg har det handlet om å være ærlig på hva jeg synes. Jeg håper at du fortsetter lenge, da du virkelig får satt ord på ting, har en herlig snert og ikke minst at du også er samfunnskritisk. Håper du får være i fred på Blogg.no, og får stått på som aldri før. Jeg heier på deg! Måtte le da de skrev så søtt om at jeg kunne få lage meg en blogg på miniblogg.no :
"Du er plukket ut blant de som får teste plattformen først, og vi håper du vil komme med tilbakemelding til oss dersom det skulle være noe.
Vi lanserer dette for noen få av gangen for å teste plattformen, og etter hvert åpnes den opp for flere. Vi håper du har lyst til å satse på blogging hos miniblogg.no." :D. Dette er vel et "plaster på såret".

Det er mange plattformer å velge mellom, Wordpress hadde jo vært artig, men jeg vet ikke. Nå har Blogg.no trenert meg så lenge, at de nesten har klart å kverke samfunnsengasjementet. Kanskje noen har tips om hvilken plattform som er enklest å komme i gang på.
Takk for støtten Gry!

Skriv en ny kommentar